Amsterdam,
01
december
2011
|
12:50
Europe/Amsterdam

100 miljoenste advertentie op Speurders.nl

Speurders.nl ontving gisteravond de 100 miljoenste advertentie op haar site. Voor de nummer twee koop- en verkoopsite van Nederland is deze 100 miljoenste advertentie een ijkpunt in haar bestaan.

Speurders directeur Tjeerd Korenstra is blij met deze mijlpaal: “Onze bezoekers hebben sinds de start van Speurders.nl in augustus 2004 vele miljoenen tweedehands producten verkocht en gekocht. Dat we binnen 7,5 jaar op 100 miljoen advertenties zijn gekomen is met recht een hele prestatie.” Maandelijks wordt de site bezocht door 2 miljoen unieke bezoekers.

De afgelopen maanden is het team achter de site druk bezig geweest met het verbeteren van de website en haar service. Hierdoor plaatsen particulieren dagelijks ruim 10% meer advertenties op de site. Het aantal biedingen op advertenties is met ruim 16% toegenomen en het aantal zoekopdrachten is eveneens met ruim 5% omhoog gegaan. Naast de huidige verbeteringen staan er ook innovatieve ontwikkelingen op de agenda waarmee Speurders.nl de website voor haar gebruikers nog makkelijker en gebruiksvriendelijker maakt. Om de mijlpaal te vieren gaat Speurders.nl de komende weken particuliere adverteerders verrassen met leuke cadeaus. De site zal o.a. een Apple iPad 2 uitreiken aan de persoon die gisteravond de 100 miljoenste advertentie heeft geplaatst.