Amsterdam,
18
december
2014
|
15:17
Europe/Amsterdam

100e online DFT Seminar vanavond live

In 2015 meer seminars en debatten

Vandaag, 18 december organiseert De Financiële Telegraaf (DFT) het 100e DFT Seminar, getiteld 'Kansen en risico's 2015'. Dit Seminar wordt vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur live uitgezonden via www.dft.nl. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden via de site. DFT zet in 2015 nog meer in op video, seminars, live events en debatten, naast de krant en websites. Vorige maand nog werd DFT Avond gelanceerd, waarbij elke werkdag om 20 uur een achttal uitgebreide financiële verhalen en opinies worden gepubliceerd.

Vanavond wordt, in samenwerking met gerespecteerde businesspartners, het jubileum van het 100ste online DFT Seminar live gevierd. Er worden dan objectieve beleggingsadviezen gegeven en ook de werking van de financiële markten wordt uitgelegd.

Ook volgend jaar zal DFT meerdere keren per maand deze online seminars organiseren, die live worden uitgezonden en waarbij thuis actief kan worden meegediscussieerd en vragen kunnen worden gesteld. Ook zullen regelmatig speciale DFT Debatten, zowel live als online, over actuele financiële onderwerpen worden gehouden met gerenommeerde sprekers.

DFT bereikt al jaren dagelijks een aanzienlijk deel van zakelijk, ondernemend en beleggend Nederland met nieuws, achtergronden en duiding over de economie, het bedrijfsleven en de persoonlijke financiën. Met de uitbreiding op het gebied van video, seminars, debatten en live events verbindt DFT zijn doelgroepen en experts nog beter. De gebruikers zullen hierdoor nog beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen, zowel zakelijk als privé.

De debatten en video's vormen een ook extra aanvulling op het actuele nieuws dat zeven dagen per week via krant, website en apps te volgen is.