Amsterdam,
14
maart
2017
|
22:45
Europe/Amsterdam

Algemeen Directeur Telegraaf Landelijke Media Harry de Wit verlaat Telegraaf Media Groep

Harry de Wit, Algemeen Directeur Telegraaf Landelijke Media, heeft besloten zijn functie neer te leggen. Sinds 2002 heeft Harry de Wit diverse directiefuncties vervuld binnen TMG en heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de onderneming.

In het kader van de aangekondigde reorganisatie was reeds eerder vastgesteld dat de functie van Algemeen Directeur Telegraaf Landelijke Media zou komen te vervallen waarna hij mogelijk een nieuwe directiefunctie zou krijgen in het nieuwe kernbedrijf van TMG. Harry de Wit heeft echter besloten een uitdaging te aanvaarden buiten TMG.

In goed overleg met de Raad van Commissarissen is besloten dat hij daarom zijn functie als Algemeen Directeur zal neerleggen. Hij hoopt op deze wijze bij te dragen aan een verdere de-escalatie van de interne spanningen.

Dit is een openbare aankondiging van Telegraaf Media Groep N.V. ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014).

Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en - via een strategische samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar www.tmg.nl.