Amsterdam,
28
maart
2012
|
11:43
Europe/Amsterdam

Alweer vijf jaar VROUW

Vijf jaar geleden verscheen VROUW magazine voor het eerst. In de afgelopen jaren heeft VROUW zich ontwikkeld tot een sterk en gewaardeerd merk onder de Nederlandse vrouw.

Het bereik van VROUW magazine is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld naar ruim 1,5 miljoen. Daarmee is VROUW één van de meest gelezen vrouwenbladen in Nederland. Ook digitaal is VROUW volwassen geworden. De website vrouw.nl bereikt maandelijks 1,2 miljoen unieke bezoekers, de nieuwsbrief gaat wekelijks uit naar 60.000 vrouwen en op social media heeft VROUW  inmiddels ook een grote schare fans.
 
Op verzoek van vele lezers verscheen in november 2011 een extra dikke VROUW glossy. Het succes was zo overweldigend dat in er 2012 nog eens vier gaan verschijnen.
 
Hier zal het niet bij blijven. VROUW zal blijven verrassen met lanceringen, acties en evenementen.

Het vijfjarig bestaan van VROUW zal uiteraard gevierd worden. Naast een concert met 5500 lezeressen op 29 maart in de Heineken Music Hall, verschijnt op 30 maart het jubileumnummer van VROUW bij De Telegraaf . In deze bijzondere uitgave wordt teruggeblikt op de meest spraakmakende artikelen en reportages van de afgelopen vijf jaar, maken de lezers kans op een Citroën C1 en wordt duidelijk hoe mannen nu echt over vrouwen denken.