Amsterdam,
20
april
2015
|
08:30
Europe/Amsterdam

Anna Nooshin gasthoofdredacteur van april-editie Metro MODE

Modeblogger Anna Nooshin zwaait de scepter over de april-editie van Metro MODE. Aanleiding is haar boek ‘On Top’ waarin ze vertelt over haar leven en haar moderne manier van ondernemen.

Anna Nooshin (1986) wist altijd al dat ze wilde ondernemen. Een passie voor mode, maar nog meer voor de groeiende online industrie zorgden ervoor dat ze in mei 2011 samen met online uitgeverij Wayne Parker Kent de website NSMBL (Ensemble) startte.

Voor de april-editie van Metro MODE mag Anna Nooshin het stokje overnemen van hoofdredacteur Karin Kuijpers. “Ik vind dit reuze spannend en natuurlijk een grote eer, welk meisje droomt er niet van om haar eigen blad helemaal zelf samen te stellen? Ik heb besloten deze april-editie volledig te focussen op Women On Top, geheel in stijl van mijn boek. Je kunt hier dus interviews vinden met de meest inspirerende vrouwen van Nederland, van bekendheden tot aan bloggers en vrouwen die ik bewonder. Daarnaast staat deze editie natuurlijk bomvol mode én heel veel fijne fotografie van jong Nederlands talent”, aldus een enthousiaste Anna.

Metro MODE’s hoofdredacteur Karin Kuijpers is verheugd over de samenwerking met Anna Nooshin: “Anna heeft Nederland een digitaal gezicht gegeven met haar blog NSMBL, maar ze schuwt print niet. Haar boek, haar ondernemingslust, haar bevlogenheid en fashiongevoel waren een mooie aanleiding om haar een prachtige Metro MODE te laten maken.”

De editie verschijnt op vrijdag 24 april.

Het eerste exemplaar van deze unieke Metro MODE editie wordt op donderdagmiddag 23 april op feestelijke wijze aan Anna overhandigd in Le Coq in Amsterdam. Tevens wordt dan Anna’s eerste boek genaamd ‘On Top’ gepresenteerd. ‘On Top’ is de must have inspiratiegids voor vrouwen vol humor, zelfspot en herkenbare situaties. In ‘On Top’ deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie – never seen before – privéfoto’s, waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Hierbij aanwezig zijn als pers? Meld je aan via www.tmg.nl/metromodeanna.