Amsterdam,
06
februari
2012
|
10:06
Europe/Amsterdam

Autotekoop.nl biedt veiling mogelijkheid

Vanaf vandaag kunnen dealers en particulieren auto’s ter veiling aanbieden op www.autotekoop.nl. Autotekoop.nl is hiermee de enige occasionsite die deze mogelijkheid biedt. Autotekoop.nl biedt het platform en BVA-Automotive verzorgd de veiling.
Autotekoop.nl is continue bezig haar site te optimaliseren voor haar bezoekers. Autotekoop.nl biedt haar bezoekers reviews, foto’s, testverslagen en video’s. Het bieden van veilingen voor de koop en verkoop van auto’s is één van de eerste stappen die Autotekoop.nl dit jaar maakt om haar positie verder uit te bouwen. BVA-Automotive is een dochteronderneming van BVA-Auctions, het grootste online veilinghuis van Nederland. Door jarenlange ervaring binnen de veilingwereld en de automotive branche kunnen de medewerkers van BVA-Automotive de gebruikers van Autotekoop.nl goed begeleiden tijdens het veilingproces.

Martijn van Klaveren, eindverantwoordelijke voor Autotekoop.nl is blij met de nieuwe samenwerking; “Met Autotekoop.nl willen we dealers en particulieren optimaal ondersteunen in de verkoop van auto’s. Door het specialisme van BVA te koppelen aan Autotekoop.nl geven we onze bezoekers een extra mogelijkheid om hun auto te verkopen.”