Amsterdam,
06
april
2012
|
11:16
Europe/Amsterdam

Autovisie zet breder in

Autovisie zet zijn vernieuwingen verder door. Naast het magazine, de site, het blog, de iPad app, video, en vaste krantenpagina`s in Sp!ts en De Telegraaf zal Autovisie nu ook op meerdere plaatsen in De Telegraaf vertegenwoordigd zijn.

Vanaf morgen, zaterdag 7 april, treft u een compleet vernieuwde zaterdagkrant aan, met een nieuwe tabloid Weekeinde, de Reiskrant in fullcolour en het katern Reportages & Achtergronden dat in een nieuw jasje is gestoken. Ook op andere dagen is De Telegraaf geoptimaliseerd. Omdat De Telegraaf dé krant is voor autominnend Nederland beperken wij ons niet langer tot de aparte Autovisiepagina, die vanaf vandaag op vrijdag verschijnt. Als lezer van de bijlage Weekeinde zult u de naam Autovisie vaker tegenkomen. Op de speciale adviespagina's zal de Autovisie-redactie met haar expertise de lezers adviseren bij alle mogelijke onderwerpen op het gebied van auto's en mobiliteit. Ook zal er nog meer nieuws uit naam van Autovisie op de nieuwspagina`s van De Telegraaf te vinden zijn.

Daarnaast is de Autovisie-pagina vernieuwd, completer en met korte, heldere tests nog informatiever. In de rubriek Uw Garage zal de trotse autobezitter aan het woord komen over zijn passie en met behulp van de geavanceerde Aurasma-techniek zullen de foto's letterlijk tot leven komen. Hierdoor wordt de pagina nog dynamischer. Uiteraard kan de lezer over de betreffende onderwerpen meer achtergronden vinden in het magazine Autovisie.