Amsterdam,
10
juli
2009
|
13:33
Europe/Amsterdam

Bachelor Beurs najaar 2009

Zowel vanuit de onderwijsinstellingen en organisaties met opleidingen als vanuit de doelgroep is er een grote behoefte aan informatie omtrent bacheloropleidingen. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, organiseert Nobiles Media in oktober de Bachelorbeurs.

Volgens Marlous van Grieken, directeur Nobiles Media en organisator van het Careerevent en de Masterbeurs, is de Bachelorbeurs voor Nobiles een logisch initiatief.
"Vele scholieren, decanen en onderwijsinstellingen reageerden teleurgesteld dat er in 2009 geen beurs meer zou zijn waar men zich kan oriënteren op verschillende binnen- en buitenlandse bacheloropleidingen. Alleen al gezien onze ervaring met de organisatie van de Masterbeurs en het feit dat Nobiles reeds jaren dé specialist is op het gebied van studiemogelijkheden, is het een logisch gevolg dat Nobiles op deze behoefte inspeelt. Daarnaast hebben wij als Telegraaf Media Nederland met Scholieren.tv en de Beroepenkrant al een sterke positie onder scholieren", aldus Van Grieken.
Deze landelijke beurs biedt een compleet overzicht van opleidingen voor havo en vwo scholieren en studenten. Nobiles Media zal met de Bachelorbeurs een geheel vernieuwd beursconcept introduceren. Met massamediale en specifieke titels als Sp!ts, De Telegraaf, de regionale dagbladen van HDC Media en de huis-aan-huisbladen van Holland Combinatie, Nobiles Magazine, Scholieren.tv en de Beroepenkrant, garandeert de Bachelorbeurs een succesvolle beurs met vele tienduizenden geïnteresseerde bezoekers.