Amsterdam,
03
december
2008
|
13:26
Europe/Amsterdam

Bekende Nederlanders veilen voor de Voedselbank

Naar aanleiding van het programma De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken worden tot en met 10 december unieke items geveild via Speurders.nl

Rene en Natasja Froger zijn veranderd door hun armoedige vijf weken. „Wat je vroeger vanzelfsprekend vond”, zegt de zanger, die een aantal weken op bijstandsniveau leefde in kijkcijferhit Effe Geen Cent Te Makken, “ dat wordt nu bijzonder”.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank zijn er unieke items waarop geboden kan worden via Speurders.nl. Natuurlijk gaat de volledige opbrengst van deze veiling naar de Voedselbank! “Als Speurders.nl leveren wij graag op onze manier een bijdrage aan een beter leven voor andere mensen”, aldus Niels de Kind, directeur a.i. Speurders.nl.

Char veilt de komende dagen een reading, Herman den Blijker lekker eten, Paul de Leeuw, Jeroen van der Boom en Rene Froger duetten, trainer Bert van Marwijk een echte voetbaltraining.

Andere speciale items waarop geboden kan worden zijn bijvoorbeeld speciale VIP kaarten voor een interland van het Nederlands Elftal, een volledige pagina in De Telegraaf of een gastrol in de RTL4 hitserie Gooische Vrouwen.

Tot 10 december 18:00 is er de mogelijkheid om een bod uit te brengen op deze unieke items op Speurders.nl