Amsterdam,
22
juli
2008
|
13:26
Europe/Amsterdam

Carp* maakt groeispurt naar 5.000 actuele vacatures

Carp*, baanbrekend magazine, heeft nu op haar site 5.000 actuele vacatures specifiek gericht op hoogopgeleide professionals met minimaal HBO of WO werk- en/of denkniveau.

Carp* liet onlangs een lezersonderzoek uitvoeren in samenwerking met Bureau Consumenten Onderzoek. Uit dit onderzoek bleek onder meer dat de lezer behoefte heeft aan meer vacatures. Carp* speelt direct op deze behoefte in. Op carp.nl staan - in samenwerking met vacaturekrant.nl - meer dan 5.000 actuele vacatures die precies aansluiten op de wensen van deze ambitieuze professionals. Alle vacatures zijn specifiek op HBO en WO werk- en denkniveau en bevatten functies uit het hele land. De branches die worden vertegenwoordigd zijn divers, van non-profitinstellingen tot multinationals en van overheid tot techniek. Dagelijks wordt de vacaturedatabase aangevuld met nieuwe vacatures.

Sander Poos, directeur/uitgever Carp*: “We spelen graag in op de behoeften van onze lezers. We weten precies wat onze lezers beweegt en door de toegang tot deze database proberen we aan de wensen van de lezers en recruiters te voldoen.”

De nieuwe Carp* verschijnt 23 juli met onder andere:

  • Wat managers kunnen leren van… honden.
  • Het vaderschapsverlof. Broodnodig of onzinnig pampergeintje?
  • 2.500 komkommers, 5.000 kilo patat en 9.000 flessen champagne. Drie Nederlanders over werken in Beijing tijdens de Olympische Spelen.
  • Schrijver Sophie van der Stap en Straatkrant-hoofdredacteur Sander de Kramer gooiden hun carrière op de schroothoop voor hun idealen.