Amsterdam,
04
april
2014
|
13:00
Europe/Amsterdam

Compleet aanbod occasions op Gaspedaal.nl

Recentelijk hebben Autotrack, Autotrader en Autoscout24 ervoor gekozen de doorvoer van hun aanbod naar Gaspedaal.nl stop te zetten. Hiermee lopen Autotrack, Autotrader en Autoscout24 gezamenlijk 3,6 miljoen kliks per maand mis.

Gaspedaal.nl indexeert momenteel 10 Nederlandse occasion sites en 5 tweedehands sites. Waardoor ons aanbod en kwaliteit niet is veranderd. Hiermee heeft Gaspedaal.nl nog steeds het complete Nederlandse aanbod van occasions op haar site.

“We zijn met Autotrack, Autotrader en Autoscout24 een gesprek aangegaan en bij die gesprekken is door de drie partijen aangegeven dat ze niet willen samenwerken. Ze hebben ons ook verzocht te stoppen met het tonen van hun aanbod op Gaspedaal.nl. Als het aan Gaspedaal.nl had gelegen hadden we graag met de drie partijen samengewerkt. Het succes van ons nieuwe CPC advertentie model toont aan dat steeds meer dealers rechtstreeks bij ons aankloppen om te adverteren en dit niet meer via dit soort tussenpartijen regelen. We hebben nog steeds een goede samenwerking met tien occasion sites en vijf tweedehands sites en sturen maandelijks zo’n 8.000.000 bezoekers naar diverse websites. Hoewel we het betreuren dat de drie partijen niet met ons willen samenwerken zal dit geen invloed hebben op ons aanbod en de kwaliteit daarvan.” Aldus Niels Visser - Manager Gaspedaal.nl