Amsterdam,
20
mei
2014
|
09:07
Europe/Amsterdam

Danie Bles gasthoofdredactrice Metro Mode

Niemand minder dan Danie Bles zwaait de scepter over de juni editie van Metro MODE. Gisteren was Danie Bles op de redactie van Metro MODE om de eerste pagina’s te bekijken van haar eigen editie. Op vrijdag 23 mei verschijnt Metro MODE met Danie als gasthoofdredactrice.

 Als stylist van vele BN'ers heeft Danie Bles haar gevoel voor mode bewezen. In Metro MODE geeft zij een kijkje in haar drukke en bijzondere wereld. Van een dag uit haar leven tot haar iconen en favoriete modetrends. Verder komen o.a. haar favoriete It-girls, beauty items en (vintage) shopplekjes aan bod.

“Voor de juni editie van Metro Mode mag ik één keer het stokje overnemen van hoofdredactrice  Karin Kuijpers. Met de ByDanie girls en het Metro Mode team hebben we deze editie echt een ByDanie touch weten te geven. Dat betekent een bohomian wish list, mijn festival must haves en natuurlijk een ode aan mijn all time favorite de leopard print”, aldus een enthousiaste Danie.

Metro Mode’s hoofdredactrice Karin Kuijpers is blij met de samenwerking: "Ik dacht dat ik van mode hield, maar Danie vestigt alle records. Ze is net zo dynamisch als de modetrends, het was een groot plezier om met haar deze bijlage te maken.".

Het eerste exemplaar van deze unieke Metro MODE editie wordt op donderdagochtend 22 mei  op feestelijke wijze aan Danie overhandigd in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Hierbij aanwezig zijn als pers? Meld je aan via www.tmg.nl/metromodedanie