Amsterdam,
22
mei
2017
|
11:00
Europe/Amsterdam

Daten met de natuur als matchmaker

Bijzondere wandeldates bij Relatieplanet dankzij Staatsbosbeheer

Relatieplanet organiseert met hulp van Staatsbosbeheer binnenkort in een zestal prachtige Nederlandse natuurgebieden een reeks bijzondere wandelingen. Tijdens deze wandelingen kunnen natuurminnende singles op een ongedwongen manier de man of vrouw van hun dromen ontmoeten. Vorig jaar werden deze wandeldates voor het eerst georganiseerd. De wandelingen waren zo succesvol dat de natuurorganisatie en de datingsite ze dit jaar voortzetten en Relatieplanet in juni en juli een nieuwe reeks organiseert.

Baden in maanlicht
De wandelevents voeren singles onder begeleiding van een boswachter of natuurgids langs een zestal bijzondere natuurgebieden in Nederland. Het stadsbos in de Almeerderhout bijvoorbeeld, waar wild zich tussen het groen verschuilt en je honderden romantische plekjes ontdekt. Bijzonder is ook de vollemaanwandeling die in De Grote Peel plaatsvindt waar je kunt dwalen over peelbanen die baden in zilverwit maanlicht. De wandeling wordt afgesloten met een drankje bij een vuurkorf en een optreden van een zangeres. Ook aan singles die minder goed ter been zijn, is gedacht. Zo kun je de Sallandse Heuvelrug ontdekken tijdens een mooie tocht in een paardentram, met een overheerlijke high tea erbij.

Online
De zoektocht naar een partner vindt steeds meer online plaats met behulp van apps of websites maar de eerste ontmoeting in het echt is en blijft vaak spannend. Een wandeling in de natuur brengt een ontspannen en ongedwongen sfeer met zich mee waardoor het aanknopen van een gesprek een stuk gemakkelijker gaat. En als er toch een stilte valt, hoef je je niet ongemakkelijk achter een menukaart of drankje te verschuilen want er is in alle zes de natuurgebieden meer dan genoeg te zien en te ervaren.

De events worden in juni en juli georganiseerd vanuit de buitencentra van Staatsbosbeheer in de Oostvaardersplassen, het Almeerderhout, de Sallandse Heuvelrug, de Grootse Peel, de Schoorlse Duinen en het Drents-Friese Wold. Het complete overzicht met alle locaties, data en tijdstippen staat op de site van Relatieplanet waar je je ook kunt inschrijven voor de wandelingen. De kosten voor deelname variëren van € 30 tot € 35 en Relatieplanet-leden krijgen € 5 korting.

Over Relatieplanet
Relatieplanet is al zo’n 15 jaar de populairste en meest betrouwbare datingsite van Nederland en brengt dagelijks duizenden (hetero en gay) singles met elkaar in contact. Naast de vele ontmoetingsactiviteiten voor singles zoals wijnproeverijen, wandelingen i.s.m. Staatsbosbeheer, borrels, zeiltochten en singlereizen, organiseert Relatieplanet ook workshops en webinars om je op weg te helpen bij het daten. Relatieplanet is acht jaar op rij door Website van het Jaar benoemd tot "Populairste Datingsite van het Jaar” en is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten.