Amsterdam,
05
oktober
2010
|
16:41
Europe/Amsterdam

Datingcollege verkort zoektocht van single

Het vinden van een partner voor een serieuze relatie ging tot nu toe voor menig single gepaard met een lange zoektocht, de nodige afwijzingen en grote moeite met het herkennen van de juiste partner uit de talloze profielen op de vele datingsites.

De baanbrekende samenwerking in de datingmarkt tussen Relatieplanet - de grootste datingsite van Nederland en België - en Denise Janmaat - de meest ervaren datingcoach van Nederland - geeft de single vanaf vandaag een volledig nieuw perspectief met het innovatieve Datingcollege.nl.
Aanmelden en inschrijven op een datingsite lijkt zo simpel, maar dat is het niet voor iedereen. Want hoe omschrijf je duidelijk maar bondig wie je bent, hoe je eruit ziet en wat je zoekt in een ander. En op welke manier komt dat goed over bij degene waarnaar je op zoek bent. Lastig, want het is net als een sollicitatiebrief: het is de eerste indruk die goed moet zijn. Dan volgt het schrijven van een onweerstaanbaar contactverzoek en dat blijkt voor menig single een worsteling. Ook een succes maken van je date gaat niet zomaar vanzelf.
Om de single daarbij tot steun te zijn en hen sneller hun partner te laten vinden, heeft Relatieplanet daarom in samenwerking met Denise Janmaat van D-Date een compleet aanbod aan cursussen en trainingsmateriaal ontwikkeld. "Datingcoach Denise Janmaat is de oprichter van de eerste datingsite in Nederland en weet dus als geen ander wat er bij online daten komt kijken. Ze heeft al heel wat lezingen, presentaties en workshops over daten op haar naam staan en ontelbaar veel singles gecoacht en bij elkaar gebracht" vertelt Relatieplanet directeur Tjeerd Korenstra. "Het is dan ook niet voor niets dat we de handen in elkaar hebben geslagen voor Datingcollege. Ze weet exact de juiste snaar te raken en zo bieden we iets waar singles echt iets aan hebben in online datingland" vervolgt hij.
Datingcollege.nl
Datingcollege.nl biedt de single een E-college, Hoor-college en Pro-college, zodat er voor ieder wat wils is. Ze kunnen thuis vanuit de luie stoel gevolgd worden of op locatie. De colleges geven inzicht in het online daten en het trainingsmateriaal bevordert het succesvol vinden van een geschikte partner. Er wordt – naast het goed leren schrijven van een profieltekst – antwoord gegeven op diverse vragen als ‘hoe kies je de juiste match uit dat grote bestand’ en ‘hoe krijg je meer contactverzoeken’. De colleges zijn exclusief en worden nergens anders aangeboden. De prijzen voor de diverse colleges zijn laag gehouden om het voor iedereen mogelijk te maken ze te volgen. Voor totaal EUR14,95 kan er bijvoorbeeld al deelgenomen worden aan het 11-delige E-college.
Voor meer informatie over Datingcollege en het aanmelden voor een van de colleges, zie www.datingcollege.nl.