Amsterdam,
23
mei
2012
|
15:47
Europe/Amsterdam

Datingsite Relatieplanet bestaat 10 jaar

Datingwebsite Relatieplanet.nl bestaat deze maand 10 jaar. Relatieplanet is sinds de oprichting uitgegroeid tot de grootste en meest bekende online datingsite van Nederland en België. Afgelopen jaren heeft Relatieplanet verscheidene prijzen in de wacht gesleept. Alle members worden deze maand extra in de watten gelegd.

10-jarig jubileum
Relatieplanet opende in 2002 haar online deuren voor relatiezoekend Nederland. Sinds de oprichting is de datingsite de vier miljoen inschrijvingen gepasseerd. Elke moment van de dag zijn er duizenden actieve singles online op Relatieplanet. Door het jaar heen zijn er maandelijks gemiddeld 700.000 singles actief aan het flirten en daten. Relatieplanet ontvangt wekelijks succesverhalen, geboortekaarten en trouwkaarten. Bewijs is het online archief met succesverhalen.

“Wij zijn ontzettend trots met het 10-jarig bestaan van online datingcommunity Relatieplanet. Zonder onze members hebben wij niet kunnen uitgroeien tot de datingsite die we nu zijn. Het 10-jarig jubileum wordt dan ook aangegrepen om onze members te bedanken met een fantastisch Singlesfeest en verscheidene acties.” aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet. Het Singlesfeest van 27 mei staat in het teken van het tien jarig bestaan. Zanger Xander de Buisonjé, meidengroep Sim’Ran en de succesvolle band Groove Line verzorgen deze avond knallende optredens. Daarnaast ontvangen alle bezoekers een Datingcadeau. Met het Datingcadeau kun je 10 dagen gratis gebruik maken van alle functionaliteiten op Relatieplanet.nl. Kaarten voor het Singlesfeest zijn verkrijgbaar bij vestigingen van Primera en online te bestellen via relatieplanetsinglesfeest.nl.

Naast het Singlesfeest kunnen alle huidige en daarnaast nieuwe members gebruik maken van een bijzondere special. Voor slechts tien euro kunnen members deze maand een 10 dagen Full Membership afsluiten. Relatieplanet sluit de maand tot slot af met een knallende kortingsactie. Het is de perfecte manier om kennis te maken met Relatieplanet of een Full Membership.

Prijzenregen
Afgelopen jaren heeft Relatieplanet verscheidene prijzen in de wacht gesleept. In 2009, 2010 en 2011 is Relatieplanet uitgeroepen tot meest populaire datingsite tijdens de jaarlijkse “Website van het jaar verkiezing”. Hiernaast heeft Relatieplanet prijzen gewonnen voor beste betaalde datingsite (Tros Radar). Relatieplanet heeft deze overwinningen kunnen bereiken door zich vanaf de oprichting te onderscheiden als een nuchtere, veilige, en toegankelijke datingsite met de beste klantenservice en de meeste singles.

Relatieplanet vindt een plezierige gebruikservaring voor haar members belangrijk. Met deze reden blijft Relatieplanet zich vernieuwen. Zo heeft Relatieplanet onder andere haar smartphone en tablet datingapps vernieuwd en een nieuw websitedesign gelanceerd. Komend jaar worden de members verrast met nog meer functionaliteiten en initiatieven.