Amsterdam,
29
januari
2016
|
09:15
Europe/Amsterdam

Datingsite Relatieplanet zoekt partners voor pinguïns Tommy en Preciosa

Voorkeur van Pinguïns gaat uit naar Zuid-Amerikaanse partner

Relatieplanet zoek twee serieuze partners die wel wat voelen voor een relatie met twee Belgische Humboldt pinguins. De twee pinguins –broer en zus – zijn vorig jaar geboren, maar kunnen geen serieuze relatie vinden omdat de andere, oudere, pinguïns in SEALIFE niet meer vrijgezel zijn.

De broer en zus uit SEA LIFE Blankenberge zijn de enige singles in het park. Hoog tijd voor Relatieplanet om hierbij te helpen! Met hulp van de dierenverzorgers, hebben beide pinguïns de grote stap gezet en zich aangemeld bij de grootste datingwebsite van Vlaanderen. Om zo op zoek te gaan naar hun geliefde. Beiden zijn ze bereid om andere horizonten op te zoeken om de liefde van hun leven te ontmoeten. Er zijn zelfs al profielen opgemaakt! Bekijk ze op www.relatieplanet.nl/sealife.

Binnenkort zal een eerste date bekend gemaakt worden.

Over Tommy en Preciosa
De pinguïns van SEA LIFE Blankenberge zijn Humboldt pinguïns (Spheniscus humboldti) en zijn met uitsterven bedreigd. Ze leven aan de westkust van Zuid-Amerika, bij Peru en Chili. Ze danken hun naam aan de Humboldt stroming, een koudwaterstroom voor de kust, die rijk is aan ansjovis en sardines. Humboldt pinguïns zijn gemiddeld 65 cm groot en wegen tussen de 3 en 5 kg. Ze hebben 2 vederlagen, de buitenste is bedoeld tegen de wind en water terwijl de binnenste bedoeld is als isolatielaag om zichzelf warm te houden.

SEALIFE
SEALIFE Blankenberge en Scheveningen zijn beide onderdeel van de internationale keten SEALIFE. Het is de grootste keten van aquaria in de wereld met vestigingen in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië en Spanje.