Amsterdam,
15
juni
2012
|
12:16
Europe/Amsterdam

De Telegraaf brengt eenmalig extra glossy magazine uit

Vanaf morgen, 16 juni, ontvangen alle abonnees van De Telegraaf éénmalig gratis het Fix This Kitchen magazine.Het 32-paginatellende blad is een vervolg op het succesvolle televisieprogramma Fix This Kitchen. Het magazine is ontstaan uit een samenwerking tussen Telegraaf Media Nederland en IKEA.

Het magazine richt zich op kookliefhebbers en mensen die overwegen om een nieuwe keuken aan te schaffen. Het magazine geeft een kijkje in de keuken van bijzondere keuken make-overs en biedt hobbykoks inspiratie om thuis bijzondere gerechten te bereiden. Het miljoenenpubliek dat het glossy magazine dit weekend ontvangt kan lezen over diverse keukenmetamorfoses, inspiratie voor de leukste producten, tips en heerlijke recepten.

“Een onhandige indeling, scheefhangende keukenkastjes en ouderwetse apparaten. Veel hobbykoks in Nederland koken in een keuken die echt niet meer kan. In het magazine Fix This Kitchen worden zij verrast met de keuken van hun dromen. Leuk om te lezen en om inspiratie op te doen!”, aldus Marieke ’t Hart, Coördinator Redactie.

Het TV format komt vanuit een bestaande formule en het magazine is in samenwerking met IKEA geproduceerd door de redactie van De Telegraaf.

“De keuken is voor veel Nederlanders de belangrijkste plek thuis. Een ruimte om met familie en vrienden te genieten van de kookkunsten van de ‘hobbykok’. Het is mooi om te zien wat een passende keuken doet met de talenten van hobbykoks! Dit hebben we goed kunnen zien in de Fix This Kitchen afleveringen op televisie. Na de succesvolle samenwerking met Telegraaf Video Media voor het TV format was een samenwerking met de redactie van De Telegraaf een eenvoudig vervolg. Samen hebben we een mooi magazine voor de Nederlandse keuken-en kookliefhebbers gemaakt.”, aldus Peter Boschman, Marketing Relationship Manager Nederland.

Het Fix This Kitchen magazine wordt verspreid onder alle abonnees van De Telegraaf. Daarnaast is het magazine gratis ingestoken bij de losse verkoop.