Amsterdam,
06
januari
2012
|
08:01
Europe/Amsterdam

De Telegraaf brengt Second Screen uitzending tijdens The Voice of Holland

Vanavond zend tijdens de show van The Voice of Holland De Telegraaf i.s.m. RTL en Talpa een Second Screen show uit. De show wordt vanuit De Telegraaf nieuwsstudio van de redactie uitgezonden tijdens de reclameblokken en tijdens de TV kantine.

De presentatie is in handen van Wilma Nanninga en Roel den Outer. Voormalige deelnemer Danjil is als speciale gast aanwezig in de studio en praat met Roel en Wilma mee over The Voice of Holland daarnaast verzorgt hij enkele optredens.

De uitzending van The Voice of Holland start om 20.30u op RTL4 gevolgd door de TV Kantine om 22.30u en The Voice of Holland: The results om 23.00u. Gedurende deze programma’s is De Telegraaf Second Screen show live te volgen via de tablet op http://telegraaf.nl.

De show is geoptimaliseerd voor tablet en is zowel op iPad als Android tablets te bekijken. Op http://telegraaf.nl kan men tijdens The Voice of Holland de laatste tweets van de officiële deelnemers en jury volgen. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen aan de kandidaten. Tijdens de TV kantine wordt er live geschakeld met studio 22 waar op dat moment de opnames van The Voice of Holland plaatsvinden. V-reporter Kevin zal in studio 22 de leukste vragen die het publiek via de site stelt aan de kandidaten voorleggen.