Amsterdam,
09
december
2008
|
15:09
Europe/Amsterdam

De Telegraaf brengt VROUW op mobiel

De Telegraaf lanceert VROUW als nieuw onderdeel op de mobiele site. Vanaf vandaag kunnen bezoekers de nieuwe sectie vinden via de mobiele url Telegraaf.mobi.
Het percentage vrouwen dat gebruik maakt van mobiel internet is niet heel erg hoog. Er is ook nog weinig mobiele content specifiek gericht op vrouwen. Daarom wil VROUW, als één van de eerste vrouwensites op mobiel, haar steentje bijdragen om vrouwen het mobiele internet te laten ontdekken. Leonie Bakker, channel manager VROUW: “De mobiel is onder vrouwen immers al een geliefd item voor bellen en SMS-en. Wij willen daar met mobiel internet een nieuwe dimensie aan toe voegen. Met VROUW nieuws op mobiel heeft men altijd en overal toegang tot het kenmerkende nieuws van VROUW.”

Patrick Loppé, channel manager Mobiel bij De Telegraaf: “Bij mobiele uitingen van andere partijen blijkt meer dan 90% van de bezoekers man te zijn. De mobiele site van De Telegraaf heeft al een stuk evenwichtiger man-vrouw verhouding. Ongeveer 30% van onze bezoekers is vrouw. Met de nieuwe sectie VROUW hopen wij op korte termijn een juiste afspiegeling van de samenleving te bereiken.”

Telegraaf.mobi is één van de grootste mobiele sites van Nederland en bereikt per maand 150.000 unieke bezoekers met 4,2 miljoen pageviews. Afgelopen jaar groeide het bereik met meer dan 100%.