Amsterdam,
09
september
2013
|
08:00
Europe/Amsterdam

‘Samen met het Metropole Orkest’ - een avond boordevol Nederlandse hits!

De Telegraaf gaat samenwerking aan met het Metropole Orkest

Nederlandse muziek is al jaren ongekend populair. Wekelijks staan onze vaderlandse artiesten voor uitverkochte zalen, feesttenten of theaters. De Telegraaf organiseert -in samenwerking met het Metropole Orkest- het concert ‘Samen met het Metropole Orkest’.

De grootste Nederlandse artiesten gaan de bekendste hits uit onze muziekgeschiedenis uitvoeren met het Metropole Orkest. Ruth Jacott, Willeke Alberti, Wolter Kroes, Thomas Berge, L.A. the Voices, Frans Duijts, Gordon, Vinzzent, Marianne Weber, Peter Koelewijn, André Jr. en Roxeanne Hazes, Stef Ekkel, Ronnie Tober en de jongste sensatie B-Brave zingen naast hun eigen repertoire ook klassiekers van onder anderen Ramses Shaffy en Wim Sonneveld. En men krijgt bijzondere combinaties te zien en te horen. Het wordt dus een avondvullend muziekspektakel met één van 's werelds beste en meest gerenommeerde orkesten!

Vanuit TMG, waar De Telegraaf onderdeel van is, wordt de TV registratie verzorgd door Telegraaf Video Media. Het concert wordt op termijn uitgezonden door de TROS.

Marc Altink, managing director van het Metropole Orkest: "Wij zijn enthousiast over de samenwerking. In deze tijden is het als orkest een uitdaging om op zoek te gaan naar andere en minder voor de hand liggende vormen van samenwerking. Door samen met De Telegraaf dergelijke projecten te ontwikkelen, kunnen we de komende jaren inhoud blijven geven aan onze missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te raken met de muziek van ons prachtige orkest."

"Belangrijk is dat we met dit initiatief het Metropole Orkest tegelijk uitzicht geven op een nog betere toekomst. Voor ons reden genoeg om deze samenwerking aan te gaan en een TV-programma van dit concert op maat te gaan verzorgen", aldus Bart Mouter, manager Marketing Partnerships TMG.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 15 oktober in Studio 21 te Hilversum.

Over Telegraaf Media Groep (TMG)
TMG is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. TMG heeft een leidende positie op (mobiel) internet en in combinaties van mediumtypen (crossmedia). Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Het medialandschap is volop in beweging. TMG verandert waar mogelijk continu mee om zo merken en mensen te blijven verbinden. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl of volg ons op twitter @mediatmg.