Amsterdam,
28
juni
2012
|
12:25
Europe/Amsterdam

De Telegraaf klaar voor de Tour met app en poule

Op zaterdag 30 juni gaat de 99e Tour de France van start. Ook dit jaar komt de sportredactie van De Telegraaf, voor de grootste wielerwedstrijd van het jaar, met de Telesport Tour app en is de Telesport & Hyves Tourpoule weer van start gegaan.

Tourpoule

Na het succes van voorgaande jaren hebben Telesport & Hyves ook dit jaar een Tourpoule gelanceerd. De Telesport & Hyves Tourpoule is met ruim 45.000 deelnemers de grootste Tourpoule van Nederland.

De Telesport & Hyves Tourpoule is hét tourspel van 2012. Je kan hier jouw eigen wielerploeg van 20 renners selecteren. Vervolgens kun je elke dag per etappe aangeven welke 9 renners je wilt inzetten om punten te verdienen. En daar nodig je natuurlijk al je vrienden, familie en collega´s voor uit. Nieuw dit jaar in de Tourpoule is de toevoeging van Facebook en Twitter waarmee je ook kunt inloggen.

De Tourpoule duurt tot het einde van de Ronde van Frankrijk, zondag 22 juli. Inschrijven kan tot en met zaterdag 30 juni.

Tour app

De Telesport Tour app is de meest gebruikte Tour app van Nederland en is recentelijk helemaal omgebouwd voor de Tour 2012. Met de Tour app heeft de gebruiker altijd en overal toegang tot de Tour de France 2012. Met deze App van Telesport.nl kan men live de etappes volgen en dagelijks de mooiste foto’s  vanuit Frankrijk bekijken.
De app kent een aantal bijzondere features:

  • Met de “Alert” functie kan je via de app gratis op de hoogte worden gehouden over de belangrijkste ontwikkelingen en gebeurtenissen tijdens de etappe.
  • Alle etappekaartjes, uitslagen en klassementen direct tot je beschikking.
  • Bekijk de koers door het oog van de fotograaf.
  • De belangrijkste renners houden je op de hoogte met hun eigen tweets.

De Telesport Tour app is beschikbaar op iPhone en Android.

iTunes AppStore
http://itunes.apple.com/nl/app/telesport-ronde-app/id443815916?mt=8

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.releaze.android.cycling.telegraaf