Amsterdam,
06
april
2010
|
11:24
Europe/Amsterdam

De Telegraaf kleurt roze voor Giro Special

Op donderdag 6 mei verschijnt een extra opvallende Telesport Special over de Giro d’Italia op roze papier. De Special is een bijlage bij de gehele oplage van De Telegraaf. De Telegraaf treedt hierbij in de voetsporen van de bekendste Italiaanse sportkrant, La Gazetta dello Sport.

De Telegraaf is mediapartner van de start die dit jaar in Amsterdam op 8, 9 en 10 mei plaats zal vinden. De gemeente Amsterdam wil heel Nederland mee laten genieten van de 101e start van de Giro d’Italia. Deze wielerdagen zullen onvergetelijke beelden verzorgen van één van de meest prestigieuze wielerrondes ter wereld. De Telesport Special blikt vooruit op de proloog in Amsterdam, de 1e etappe naar Utrecht en de 2e etappe naar Middelburg, geeft achtergrond informatie en bevat indrukwekkende foto’s. Ook het online sportplatform van De Telegraaf,
Bureau Consumenten Onderzoek (BCO) heeft de afgelopen jaren, in opdracht van De Telegraaf, bij elk groot internationaal sportevenement, een inhaakwedstrijd georganiseerd. Dit jaar heeft de inhaakwedstrijd plaatsgevonden rondom de Olympische Spelen in Vancouver en ook rondom het WK Voetbal in Zuid-Afrika zal de inhaakwedstrijd georganiseerd worden. BCO zal ook metingen doen rond de inhakers voor de evenementen zoals de Giro d ‘Italia en de Tour de France. Eind 2010 wordt de advertentie "De beste inhaker van het sportjaar 2010" bekend gemaakt.
www.telesport.nl, brengt het allerlaatste nieuws binnen de wielersport sectie. De site is gedurende deze startperiode roze gekleurd, volledig in de stijl van de Giro d’Italia.