Amsterdam,
16
juli
2012
|
09:30
Europe/Amsterdam

De Telegraaf lanceert app voor de BlackBerry PlayBook tablet

Uitgever bedient meeste platformen van Nederland

De Telegraaf lanceert vandaag een gratis applicatie voor de BlackBerry® PlayBook™ tablet. Het uitgangspunt van de app is dat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot het laatste nieuws van De Telegraaf. De app is afgestemd op de interface en het handzame formaat van de BlackBerry PlayBook tablet. Zo kan de gebruiker via het touchscreen eenvoudig door het nieuws navigeren.

De Telegraaf is al sinds 1999 actief op het gebied van mobiel internet en lanceerde in 2008 een eerste app. Inmiddels is De Telegraaf in Nederland de uitgever met meeste apps voor de verschillende mobiele platformen. Binnenkort volgt ook nog een app voor Android tablets.

“Met de lancering van de app voor de BlackBerry Playbook tablet bevestigen wij ons streven om aanwezig te zijn op alle relevante platformen en daarbij de allerbeste nieuwsbeleving uit het specifieke apparaat te halen.” vertelt Patrick Loppé, Manager Mobile bij Telegraaf Media Nederland, “De PlayBook is een razendsnelle en productieve tablet met een gebruiksvriendelijk besturingssysteem en heeft een handzaam formaat en de app is daar helemaal op afgestemd.”

De applicatie is gratis te downloaden via BlackBerry App World op de BlackBerry PlayBook tablet.