Amsterdam,
04
juni
2012
|
09:30
Europe/Amsterdam

De Telegraaf lanceert EK App

De Telegraaf lanceert een speciale EK App voor iPhone en Android waarmee voetballiefhebbers altijd en overal toegang hebben tot het laatste EK nieuws.

Met de EK App zit je tijdens de wedstrijden van Oranje op de eerste rij. Alle duels zijn via uitgebreide statistieken live te volgen. Ook kun je alerts instellen zodat je continu als eerste op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen het keurkorps van bondscoach Bert van Marwijk.

De huidige gebruikers van de Telesport Voetbal App hoeven alleen een update door te voeren en de nieuwe voetballiefhebbers kunnen de speciale applicatie gewoon downloaden in de App Store (iPhone) of via Google Play (Android). De app is al beschikbaar voor iPhone, Android gebruikers kunnen vanaf 6 juni de app gratis downloaden.

Betrek ook jouw vrienden, familie en kennissen bij het EK.
Door koppelingen met social platformen als Facebook, Twitter en Hyves kun je onmiddellijk je vrienden op de hoogte brengen van jouw voorspellingen.

De Telesport EK App is een gebruiksvriendelijke applicatie met een uitgebreide mix van het laatste nieuws, live verslag en zeer uitgebreide statistieken van alle zestien deelnemende landen. De app is volledig naar persoonlijke voorkeur in te stellen. Een onmisbare informatiebron voor de Nederlandse voetballiefhebber.

Chef Telesport, Jaap de Groot: “Met de Telesport EK App begin je de komende sportzomer goed. Je wordt op je wenken bediend en je mist helemaal niets van het Europees kampioenschap. Of je nu thuis zit, onderweg bent, tijdens het werk, in de kroeg met vrienden of op vakantie met het gezin; Telesport is altijd en overal dé bron.”

iTunes App Store
http://itunes.apple.com/nl/app/telesport-voetbal-app/id458663661?mt=8

Google Play
Beschikbaar vanaf 6 juni.