Amsterdam,
14
februari
2014
|
09:39
Europe/Amsterdam

De Telegraaf lanceert Telesport app voor iPhone en Android

Voor alle sportliefhebbers van Nederland lanceert De Telegraaf vandaag een compleet nieuwe Telesport app voor iPhone en Android. In de app worden sportstatistieken en het laatste sportnieuws op  overzichtelijke wijze bijeengebracht.  

De app biedt het laatste nieuws van de best geïnformeerde sportjournalisten op het gebied van voetbal, schaatsen, tennis, formule 1 en wielrennen. Ook de spelen in Sotjsi komen uitgebreid aan bod. Voor voetbal biedt de app programma’s, uitslagen en standen van de belangrijkste Nederlandse en Europese competities.

De app wordt de komende periode verder uitgebreid, waarbij vooral wordt ingezet op sportstatistieken en personalisatie.

"De Telesport app is een belangrijke stap voorwaarts in ons streven om de sportliefhebber beter van dienst te zijn met nieuws en statistieken op maat. De komende tijd voegen we meer en meer diensten toe die het mogelijk maken om gemakkelijk sportuitslagen van favoriete teams of competities te volgen", aldus Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf, verantwoordelijk voor digitale innovaties.

Patrick Loppé, Manager Mobile bij Telegraaf Media Groep: “Sport is absoluut één van de peilers van TMG. Omdat inmiddels 60% van ons totale online verkeer afkomstig is van mobile devices, willen we de sportliefhebbers goed bedienen met een fraaie app. De ontwikkeling is volledig uitgevoerd door ons eigen development team.”

De app is gratis te downloaden via de App Store van Apple en de Google Play Store.

De Telesport app is een belangrijke stap voorwaarts in ons streven om de sportliefhebber beter van dienst te zijn met nieuws en statistieken op maat. De komende tijd voegen we meer en meer diensten toe die het mogelijk maken om gemakkelijk sportuitslagen van favoriete teams of competities te volgen.
Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf, verantwoordelijk voor digitale innovaties
Sport is absoluut één van de peilers van De Telegraaf. Omdat inmiddels 60% van ons totale online verkeer afkomstig is van mobile devices, willen we de sportliefhebbers goed bedienen met een fraaie app. De ontwikkeling is volledig uitgevoerd door ons eigen development team.
Patrick Loppé, Manager Mobile bij Telegraaf Media Groep