Amsterdam,
23
april
2014
|
07:00
Europe/Amsterdam

De Telegraaf mediapartner BLØF

De Telegraaf is mediapartner van BLØF voor het Ziggo Dome concert op 13 december en het nieuwste album van BLØF, ‘In Het Midden Van Alles’. De Telegraaf zet als mediapartner verschillende kanalen in om het concert en het album onder de aandacht te brengen. Zo geeft de band vandaag om 12.00u een voorproefje van het nieuwe album tijdens het Telegraaf Krant Café Concert.

Bij dit mini concert zijn 200 lezers aanwezig en wordt er live gestreamd op telegraaf.nl/filmenuitgaan. Voorafgaand aan het concert is er een live chat met BLØF waarin zij alles vertellen over hun nieuwste album en het concert in het Ziggo Dome. Speciaal voor lezers van De Telegraaf worden er de komende maanden verschillende acties en een campagne uitgezet om het concert onder de aandacht te brengen. In de Telegraaf webshop wordt exclusief de single Mannenharten met het album verkocht.

“'We kiezen voor De Telegraaf omdat het voor ons de ideale manier is veel mensen zowel on- als offline te bereiken en te laten weten dat er nieuw album en een optreden in Ziggo Dome is'” aldus Coen ter Wolbeek, manager BLØF.

Over De Telegraaf
De Telegraaf is één van de meest prominente en toonaangevende nieuwsmerken van Nederland met een unieke formule gebaseerd op de redactionele pijlers binnen- en buitenlands nieuws, sport, finance en entertainment. De Telegraaf brengt 24 uur per dag het laatste nieuws in print en digitale media. Dagblad De Telegraaf is de grootste en meest gelezen krant van Nederland met een gemiddeld dagelijks bereik van circa 2 miljoen Nederlanders. In het weekend verschijnt bij de krant het gratis full colour magazine VROUW. Telegraaf.nl is met ruim 400 miljoen pageviews en 3,9 miljoen unieke bezoekers per maand één van de grootste nieuws sites van Nederland. De Telegraaf heeft een mobiele site en applicaties voor iPhone, iPad, Android, BlackBerry en Windows; gezamelijk worden hier ruim 300 miljoen pageviews per maand mee gegenereerd. De Telegraaf is onderdeel van Telegraaf Media Groep.