Amsterdam,
18
december
2014
|
15:24
Europe/Amsterdam

De Telegraaf mediapartner Groots met een zachte G- concerten

De Telegraaf en Modestus Management & Concerts hebben hun samenwerking verlengd voor de nieuwe reeks ‘Groots met een zachte G’-concerten van Guus Meeuwis, die in de zomer van 2015 plaatsvinden. In 2015 bezoekt Guus Meeuwis wederom het Philips Stadion in Eindhoven voor alweer de 10e editie van zijn ‘Groots met een zachte G’-concerten! De concerten in 2015 worden omgedoopt tot Groots met een zachte G – de Jubileumeditie.

Vorige week werd een vijfde concert aangekondigd. Op 12, 13, 14, 19 en 20 juni 2015 zal hij het stadion weer op zijn grondvesten laten schudden. “Het is echt veel te leuk om ieder jaar mee te mogen maken! Een feest voor het publiek, maar zeker ook voor ons op het podium. Een betere reden om door te gaan is er niet!”, aldus Guus.

De Telegraaf zet als mediapartner verschillende kanalen in om het concert en andere onderdelen uit het jubileumjaar onder de aandacht te brengen. Voor Guus is het jubileumjaar namelijk aanleiding om een aantal dingen te ondernemen die hij altijd al eens wilde doen. Zo opent hij in februari het tijdelijke restaurant Gustaaf en geeft hij als eerste Nederlandstalige artiest een optreden in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen. Redenen genoeg om groot(s) uit te pakken!

Robert Lamsma, Marketing en Communicatie Groots met een Zachte G: “Wij zijn verheugd de samenwerking met De Telegraaf ook dit jaar weer te continueren. De Telegraaf is de grootste krant van Nederland en heeft met haar mobiele sites en apps voor computer, tablet en smartphone een zeer breed bereik in heel Nederland. Naast reguliere print en digitale mediacampagnes ontwikkelen we gezamenlijk mooie acties voor lezers rondom de concerten, zoals kaartenacties, een speciale online sectie en een Groots met een zachte G concertkrant.”

Daniëlle Smit, Marketing Partnerships TMG: “We zijn trots om dit jaar ook met De Telegraaf mediapartner te zijn van dit ‘zomercarnaval’. Guus is een absolute A-artiest die een breed publiek aanspreekt, wat wij met ons nieuwsmedium ook doen. Een perfecte match.”