Amsterdam,
07
november
2012
|
16:36
Europe/Amsterdam

De Telegraaf organiseert "Meest sfeervolle winkelstraat van Nederland 2012"

Welke feestelijk versierde winkelstraat waarderen shoppers het meest? De Telegraaf organiseert de publieksprijs “Meest sfeervolle winkelstraat van Nederland”. De Telegraaf roept lezers en shoppers op om vanaf vandaag hun favoriete feestelijke winkelstraat te kiezen op het winkelplatform Uitwinkelen.

Aan de hand van verschillende aspecten kiest een jury vijf genomineerden uit de door het publiek opgegeven winkelstraten. De aspecten waaraan de jury de winkelstraten toetst zijn door Bureau Consumenten Onderzoek samengesteld op basis van wat Nederlanders belangrijk vinden in winkelstraten rond de feestdagen.

Van19 november tot en met 14 december bepalen lezers en winkelend publiek wie van deze vijf de Meest sfeervolle winkelstraat van Nederland 2012 is. De uitreiking vindt plaats op 19 december op het hoofdkantoor van De Telegraaf. De winnaar van deze publieksprijs kan rekenen op publiciteit en een verrassing voor haar winkelend publiek.

De Meest sfeervolle winkelstraat van Nederland wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar won de Wycker Brugstraat in Maastricht.

Het platform Uitwinkelen bestaat uit de pagina Uitwinkelen die elke week op donderdag in De Telegraaf verschijnt, de website Telegraaf.nl/Uitwinkelen en een tweewekelijkse nieuwsbrief.