Amsterdam,
04
april
2008
|
16:29
Europe/Amsterdam

De Telegraaf vernieuwt mobiele site

De Telegraaf lanceert haar vernieuwde mobiele site. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van mobiel internet de nieuwe site bezoeken via Telegraaf.nl. De site is gebouwd door Service2Media.

Het uitgangspunt van de nieuwe site is dat men altijd en overal toegang heeft tot het kenmerkende, relevante en laatste nieuws van De Telegraaf. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor het actuele weer, verkeer en de koersen op de financiële markten. Voor sportliefhebbers zijn er uitslagen en standen te vinden van een groot aantal sporten.
Patrick Loppé, Channel Manager Mobiel bij De Telegraaf: “De nieuwe site sluit aan bij onze ambitie om ook op het gebied van mobiel internet een nadrukkelijke rol van betekenis te spelen. Het is een echte Telegraaf site geworden waarbij ons nieuws goed tot zijn recht komt. Bovendien zijn we in staat om beter in te spelen op belangrijke gebeurtenissen en evenementen als de Amerikaanse verkiezingen en het EK. De komende maanden gaan we de site verder uitbreiden met secties als DigiTaal en Vrouw.”
In 2007 kende de mobiele site van De Telegraaf een grote groei: 35% meer gebruikers en 100% meer pageviews. Over 2008 wordt een nog grotere groei verwacht vanwege de betere toestellen op de markt, hogere snelheden en een toename van flat-fee abonnementen.