Amsterdam,
10
oktober
2012
|
09:14
Europe/Amsterdam

De Telegraaf vernieuwt mobiele site

Vanaf vandaag is de nieuwe mobiele site van De Telegraaf beschikbaar. De Telegraaf is al sinds 1999 actief op het gebied van mobiel internet en de nieuwste versie is een grote stap vooruit ten opzichte van de vorige versies van telegraaf.mobi. De gebruiker heeft nu toegang tot beurskoersen van alle belangrijke markten, het weer op basis van locatie en bovendien is de vormgeving en gebruikerservaring aangepast op de huidige standaarden.

“De nieuwe mobiele website mag er zijn. Het is een vernieuwend design dat goed past bij onze identiteit als krant. Daarbij is de website zeer geschikt om snel op de hoogte te komen van het laatste en meest spraakmakende nieuws, de stand op de beurs en het weer” aldus Krijn Haasnoot, Product Manager Mobile & Tablets voor Telegraaf.nl.

De mobiele site wordt maandelijks door ruim 600.000 gebruikers bezocht en de vernieuwing van de mobiele website is voor het eerst volledig in-house opgepakt door de afdeling TMG Product Development. Uiteindelijk is binnen twee maanden tijd een mobiele site van formaat neergezet die beantwoord aan de vooraf besproken doelen waarin de allerbeste nieuwsbeleving, het typische Telegraafgevoel, beeld, snelheid en gebruiksgemak centraal stonden. Gebruikers kunnen de site via hun mobiele browser bereiken door naar telegraaf.nl of telegraaf.mobi te navigeren.

De Telegraaf mobiele website   De Telegraaf mobiele website