Amsterdam,
19
februari
2013
|
09:41
Europe/Amsterdam

DFT lanceert ‘nieuws & koersen’-app voor Android

DFT.nl, de website van De Financiële Telegraaf, brengt vandaag een nieuwe app voor Android gebruikers met het laatste economische- en bedrijfsnieuws. Gebruikers ontvangen via deze app overzichtelijk - én live – ook de laatste koersontwikkelingen en zien in één oogopslag de grootste stijgers en dalers op de beurs.

De mogelijkheid tot het creëren van een gratis watchlist met favoriete fondsen maakt het volgen van de beurs nog gemakkelijker. De gebruiker kan nu thuis, onderweg of op het werk de koersen van Nederlandse aandelen volgen, maar ook van een groot aantal buitenlandse beurzen, valuta‘s, edelmetalen en energie. Tevens geeft de app direct toegang tot alle beursvideo’s van DFT, analyses en het allerlaatste bedrijfsnieuws.

Uiteraard heeft het actuele nieuws van DFT een centrale plek. Voor DFT is de lancering van deze app een logische stap. Steeds meer bezoekers komen via smartphones en tablets op de site. De iPhone-app bestond al en voor Android gebruikers wordt het nu nog gemakkelijker en plezieriger om DFT te bezoeken.

"Met de nieuwe app spelen we in op de sterk groeiende Android markt. Ook Android gebruikers kunnen nu op ieder moment van de dag en op elke locatie het laatste financiële nieuws goed volgen. Of het nu gaat om de kwartaalcijfers van Heineken, de opening van Wall Street of de laatste economische prognoses. Alles is direct beschikbaar via nieuwsartikelen, videomateriaal plus koersen en indices”, aldus Sander Numan, Channel Manager Finance.

ING Sprinters is launching partner van de DFT app en is blij met het initiatief van DFT. ,,Wij vinden het belangrijk dat beleggers kunnen inspelen op de actualiteit. Wil je als belegger reageren op recente ontwikkelingen, dan moet je altijd en overal toegang hebben tot het laatste nieuws. Met de producten van ING Sprinters kunnen beleggers versneld profiteren van hun beleggingsvisie. Om deze reden staan we volledig achter deze toegankelijke app van DFT”,  aldus Arjen de Blécourt, hoofd ING Sprinters’.

De app staat vanaf vandaag gratis klaar binnen Google Play.