Amsterdam,
20
november
2014
|
10:45
Europe/Amsterdam

DFT lanceert DFT Avond - Het zakelijke nieuws van de dag

Samenvatting van het nieuws van de dag en vooruitblik naar morgen

DFT introduceert een nieuwe digitale editie die elke werkdag vanaf 20.00 uur beschikbaar is, in De Telegraaf tablet apps en op www.dftavond.nl. DFT Avond is een voor tablets geoptimaliseerde editie waarin DFT het belangrijkste financiële nieuws verzamelt en bundelt om op een rustiger moment van de dag te lezen.

Chef Redactie Ronald Veerman: ‘DFT Avond biedt sterke inhoud en verdieping. Met DFT Avond is de doelgroep goed voorbereid op elke discussie over zaken en geld. Van grote overnames tot persoonlijke geldzaken. Wij stellen hen in staat de juiste financiële beslissingen te nemen DFT Avond biedt een overzicht van het belangrijkste financieel-economische nieuws van de dag en verdieping en achtergrond bij dit nieuws. Ook blikken we vooruit op de dag van morgen’.

De Financiële Telegraaf bereikt al jaren zakelijk, ondernemend en beleggend Nederland dagelijks met nieuws, achtergronden en duiding over de economie, het bedrijfsleven en de persoonlijke financiën. Om deze doelgroepen nog beter te bedienen zijn recent de contentpijlers beurs, ondernemen en geld samengevoegd onder het merk DFT. Op de verschillende media platformen is een nieuwe look and feel met een krachtig DFT logo geïntroduceerd. De pijlers krijgen hier binnen een herkenbaar uiterlijk.

Sander Numan, Merk Manager DFT: ´Na de samenvoeging tot één sterk en herkenbaar DFT merk met eigen identiteit is DFT Avond een mooie volgende stap in de ontwikkeling van nieuwe producten, waarmee we onze klanten nog beter bedienen en onze leidende positie in de zakelijke markt verder verstevigen. We verwachten enkele tienduizenden gebruikers hiermee te plezieren. Dit product maakt onderdeel uit van een aantal vernieuwingen die DFT de komende periode zal aankondigen.’