Amsterdam,
10
november
2008
|
12:05
Europe/Amsterdam

DFT.nl grootste financiële website

1,9 miljoen unieke bezoekers en 32 miljoen pageviews in oktober absoluut record. De kredietcrisis heeft bezoekersaantallen op financiële websites tot recordhoogtes gebracht, maar de telegraaf website DFT.nl steekt nog steeds met kop en schouders boven alle andere sites uit.

De website DFT.nl trok maar liefst 1,9 miljoen unieke bezoekers in de maand oktober en daar kwam geen concurrent ook maar bij in de buurt.
Patrick Loppé, Channel manager DFT.nl: “Je zag de afgelopen periode dat de bezoekersaantallen bij andere financiële websites gemiddeld met 40 tot 80% toenamen, maar die aantallen vallen allemaal in het niet bij de enorme stijging van 140% die DFT.nl heeft gezien.
Op woensdag 8 oktober hadden we een topdag met twee miljoen pageviews terwijl dat er op een woensdag gewoonlijk 600.000 zijn. Over de hele maand oktober hebben wij 32 miljoen pageviews gehad tegen een gemiddelde van 12 miljoen per maand.
Het toont voor mij aan dat DFT nog steeds de beste en meest actuele informatie geeft over wat er in de financiële wereld speelt”.