Amsterdam,
15
december
2014
|
08:00
Europe/Amsterdam

Ernst Schot wordt Directeur Facilitair Bedrijf Telegraaf Media Groep

Per 1 februari 2015 wordt Ernst Schot (1963) directeur van het Facilitair Bedrijf van  Telegraaf Media Groep (TMG). Onder het Facilitair Bedrijf van TMG vallen de drukkerijen, distributie, ketenregie en het Shared Service Center.

Schot rapporteert in die functie aan CEO Geert-Jan van de Snoek. Schot volgt Ferdy Demmers op die per 1 november werd benoemd tot directeur van Holland media Combinatie. Schot is op dit moment Business Unit Manager van Flextronics Global Services and Software (FGSS). Eerder was hij ondermeer Algemeen Directeur van Intermodal Solutions Veendam en vervulde hij general management functies bij DHL Supply Chain.

Geert-Jan van der Snoek, CEO van TMG: ‘Met Ernst Schot halen we een zeer ervaren directeur voor ons Facilitair Bedrijf in huis. Ernst heeft een all round general management achtergrond, en bovendien ruime ervaring op het gebied van logistiek, distributie, commercie en het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen. Deze kwaliteiten zijn zeer welkom binnen ons Facilitair Bedrijf.”