Amsterdam,
18
december
2015
|
08:30
Europe/Amsterdam

Exclusief kerstinterview met Prinses Margarita in VROUW

over haar kinderen, haar dyslexie, haar huwelijk en haar passie

Alle vrouwen hebben ooit prinsessendromen gehad. Maar hoe is het om echt als een prinses op te groeien? En hoe viert iemand van koninklijken bloede met haar man en kinderen de kerstdagen? Prinses Margarita, officieel Hare Koninklijke Hoogheid Margarita de Bourbon de Parme, gunt VROUW Magazine een kijkje in haar bijzondere leven.

Ze vertelt over haar opvoeding, haar ouders, de worsteling met haar dyslexie, haar keuze in mannen, haar rol als moeder, veertig worden en haar passie: juwelen ontwerpen.

Eén ding is duidelijk: ook een prinses is een gewone vrouw.

Lees het komend weekend in VROUW Magazine!

VROUW is het platform van TMG, waar het weekendmagazine VROUW, www.vrouw.nl, de krantenpagina VROUW in De Telegraaf, de wekelijkse nieuwsbrief en de in de losse verkoop verkrijgbare VROUW glossy onder vallen. VROUW magazine bereikt maar liefst 1,4 miljoen Nederlanders, voornamelijk vrouwen (87%). Alle media van VROUW bereiken bij elkaar in totaal 2 miljoen vrouwen. VROUW is spraakmakend, nuchter, dichtbij en gaat over het echte leven. VROUW is onderdeel van TMG.

TMG is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio