Amsterdam,
20
augustus
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Filemon Wesselink en Dominique van der Heyde nieuwe columnisten van Sp!ts

Vanaf deze week schrijven Filemon Wesselink en Dominique van der Heyde een wekelijkse column in Sp!ts. Op de nieuwspagina’s laten zij hun licht schijnen over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Dominique van der Heyde begint dinsdag 21 augustus als columnist bij Sp!ts. Zij is politiek verslaggever, redacteur bij het NOS Journaal en zal op een persoonlijke wijze de politieke ontwikkelingen volgen en becommentariëren. Tevens zal zij een inkijkje geven in de politieke handel en wandel op het Binnenhof.

Filemon Wesselink, presentator en verslaggever bij BNN, schrijft vanaf donderdag 23 augustus voor Sp!ts. Hij zal op zijn geheel eigen wijze de ontwikkelingen in het nieuws bespreken in zijn vaste wekelijkse rubriek. Scherp en altijd met een nieuwsgierige blik.

Van der Heyde en Wesselink vormen een mooie aanvulling op de overige columnisten: Jan Dijkgraaf, Katinka Polderman, James Worthy, en in het sportkatern Jaap Visser.

Hoofdredacteur Jan-Jaap de Kloet van Sp!ts: “Dominique en Filemon zijn een aanwinst voor Sp!ts. Zij passen goed bij onze krant, want ze zijn eigenzinnig en persoonlijk. Met het aantrekken van deze twee prominente tv-makers, onderstrepen we onze kracht als krant waarin entertainment een prominente rol speelt. Filemon kan nu zijn interesse in nieuws verder uitdragen, Dominique kan als NOS-coryfee meer haar mening laten gelden.”