Amsterdam,
26
november
2013
|
09:00
Europe/Amsterdam

Geld over houden met Metro Geld

In navolging op de succesvolle bijlagen Metro Mode en Metro Wonen introduceert Metro vandaag Metro Geld. In deze nieuwe bijlage vinden Metrolezers tips en trucs om slim het nieuwe jaar in te gaan. Alles wordt immers duurder en we kunnen ons geld maar één keer uitgeven.

In Metro Geld kunnen lezers een praktische check doen op de onderwerpen Auto, Zorg, Sparen versus Beleggen, Webwinkelen en de Koopkracht in 2014. Wat wordt er duurder of juist goedkoper? Daarnaast bevat de bijlage persoonlijke verhalen over financiële keuzes bij het kopen van een huis (‘Waar letten we op?‘), een kindje krijgen (‘Waar haal je slim de babyuitzet vandaan?’), afstuderen (‘Wat nu?’) en slim op vakantie gaan.

Metro Geld zet kracht bij de nieuwe positionering van Metro waarbij personal finance een belangrijke pijler is. Zo’n 20% van alle Metrolezers is geïnteresseerd in personal finance. Met Metro Geld krijgt de lezer allerlei tips en trucs die er nodig zijn om slim met geld om te gaan om zo geld over te houden voor de leuke dingen in het leven.
Robert van Brandwijk - hoofdredacteur Metro.

Over Metro
Metro wordt in Nederland van maandag t/m vrijdag gratis verspreid via NS-stations, RET Rotterdam, HTM Den Haag, Q-Park parkeergarages en Randstadrail. Metro lezers zijn over het algemeen jong, welstandig, goed opgeleid en werkzaam of studerend. Naast de gedrukte uitgave heeft Metro ook een website: www.metronieuws.nl. Metro is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

Telegraaf Media Groep (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Sterke merken en journalistieke relevantie vormen het hart van TMG. De combinatie van merk en inhoud zorgt hierbij voor een meerwaarde aan consument en adverteerder. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. De merken van TMG weten wat er speelt in Nederland en bieden elke dag weer, 24 uur per dag relevante content.  Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl of volg ons op twitter @mediatmg.