Amsterdam,
19
mei
2014
|
08:30
Europe/Amsterdam

GOOR draait door in Metro en Sp!ts

GOOR, het strip alter-ego van Gordon, zal vanaf vandaag dagelijks acte de présence geven in zijn eigen rubrieken in zowel Sp!ts als Metro. Zanger en tv-personality Gordon lanceert vandaag zijn eigen entertainment- en sport nieuwsplatform www.goordraaitdoor.nl. In samenwerking met cartoonist Toon van Driel, bekend van FC Kudde, doet Gordon op geheel eigen wijze verslag van het komende WK. In Sp!ts krijgt Goor een WK-roddelrubriek. Metro plaatst dagelijks Goor-cartoons van Toon van Driel, die door bezoekers van de site van tekst zijn voorzien. De leukste grappen worden dagelijks in Metro geplaatst.

Stripfiguur GOOR
Het strip alter-ego van Gordon, het brutale figuurtje GOOR, is geboren uit een unieke samenwerking. Toon van Driel; “Gordon en ik hebben hetzelfde gevoel voor humor en snelle grappen. Het is heerlijk om met hem te sparren en onze grappen in actuele cartoons te vervatten. Ik volg de sportwereld op de voet en Gordon is een insider in de entertainment wereld. Dit is de ideale combinatie.” Gordon; ”Van jongs af aan ben ik een groot bewonderaar van Toon en zijn FC Knudde & Stamgasten cartoons. Ik kan er elke dag heerlijk om lachen en ben ontzettend trots op het feit dat hij mij nu ook heeft ‘verstript’. Dat is toch uniek! Ik ken geen andere bekende Nederlander die zijn eigen strip heeft.”

Social media
Met het lanceren van de website zal Gordon ook zijn social media activiteiten nieuw leven inblazen. Gordon; ”Ik ben onlangs gestopt met mijn social media activiteiten omdat ik het te druk had om deze accounts bij te houden. Maar nu zit mijn strip alter-ego GOOR achter de knoppen om de wereld om mij heen eens even goed een spiegel voor te houden.

Metro & Sp!ts
Naast de website en de social media kanalen zal GOOR vanaf vandaag ook dagelijks acte de présence geven in zijn eigen rubrieken in zowel Sp!ts als Metro. In Sp!ts krijgt Goor een WK-roddelrubriek. Metro plaatst dagelijks Goor-cartoons van Toon van Driel, die door bezoekers van de site van tekst zijn voorzien. De leukste grappen worden dagelijks in Metro geplaatst.

WK Hit
Later deze week zal Gordon ook zijn eigen WK Hit lanceren. Gordon; ”Normaal gesproken ben ik niet zo van de WK liedjes, maar het Braziliaanse temperament en sambagevoel heeft me geïnspireerd om een heerlijk Ricky Martin-achtig liedje te maken. Het is echt een heel lekker sambaliedje geworden, dus dat wordt straks schudden met die ballen.”