Amsterdam,
21
maart
2008
|
13:46
Europe/Amsterdam

Groei Relatieplanet.nl kent geen limiet

Relatieplanet.nl is veruit de meest populaire datingsite van Nederland. Dit blijkt uit de februari resultaten van online onderzoeksbureau Multiscope die maandelijks de top 100 van de best bezochte Nederlandse sites samenstelt.

Relatieplanet.nl stond in februari op plaats vier in de top 100 en zag alleen Google, Marktplaats en Hyves boven zich staan.

Online dating is de afgelopen jaren uit de taboesfeer gekomen en een normaal onderwerp van gesprek geworden. Tjeerd Korenstra, directeur Relatieplanet.nl: "Onze leden waarderen al jaren het gebruiksgemak van onze site, het enorme aantal actieve leden en de bijbehorende service. Anno 2008 zijn onze leden ook niet meer bank om hun succesverhalen te vertellen aan vrienden en kennissen. De mond-tot-mond-recalme van onze leden is dan ook een van de belangrijkste peilers voor onze enorme groei."

Relatieplanet.nl telt ruim 750.000 actieve leden. Sinds de oprichting in 2002 schreven al meer dan 2,4 miljoen mensen zich in. Binnen het datingsegment is Relatieplanet.nl daarmee met grote afstand marktleider. Belangrijke concurrenten Lexa en Parship komen in de top 100 niet voor. Relatieplanet.nl is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.