Amsterdam,
21
november
2013
|
08:00
Europe/Amsterdam

Het Autovisie Jaarboek 2014

De feestdagen beginnen dit jaar al op 21 november, want dan ligt het Autovisie Jaarboek 2014 weer in de winkel. Traditioneel samengesteld door de redactie van Autovisie, zijn in de 36ste editie van het Autovisie Jaarboek weer alle op de Nederlandse markt verkrijgbare modellen en types opgenomen. Bovendien bevat het boek een selectie van exotische auto's, alsmede speciale versies en creaties uit alle uithoeken van de wereld. Overzichtelijk gepresenteerd en voorzien van alle specificaties en talloze foto’s. 500 pagina’s dik, met mooie leesverhalen, een kentekenoverzicht, de prijslijst, leasetarieven en een winterbandentest. Een must-have voor de echte autoliefhebber.

Het Autovisie Jaarboek 2014 is vanaf nu voor €17,95 verkrijgbaar in de winkel en via de webshop (www.autovisie.nl/shop).

 

Over Autovisie
Autovisie is een Nederlandse autotitel die al sinds 1956 een toonaangevende positie op de markt inneemt. Autovisie is onafhankelijk en objectief en belicht de automarkt in de volle breedte, maar focust zich op de autoliefhebber. Autovisie is onderdeel van dagblad De Telegraaf en publiceert op vrijdag in de krant en op zaterdag in de Weekeinde-bijlage. Daarbij verzorgt Autovisie de Petrolheadpagina in Dagblad Sp!ts. Op Autovisie.nl brengt Autovisie altijd het laatste nieuws en spectaculaire video’s, met daarnaast het testarchief en de Autovinder die u helpt in uw zoektocht naar auto's. Veel van dit aanbod treft u ook aan in de Autovisie apps voor de iPad. Met gastoptredens in RTL Autowereld en de wekelijkse Autovisie-update bij Veronica is Autovisie ook op televisie en radio prominent aanwezig. Autovisie is onderdeel van TMG.

TMG is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. TMG heeft een leidende positie op (mobiel) internet en in combinaties van mediumtypen (crossmedia). Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Het medialandschap is volop in beweging. TMG verandert waar mogelijk continue mee om zo merken en mensen te blijven verbinden. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl of volg ons op twitter @mediatmg.