Amsterdam,
15
januari
2016
|
11:00
Europe/Amsterdam

Het water op: Geheel vernieuwd VaarTV begint zaterdag 16 januari bij RTL 4

Op zaterdag 16 januari zendt RTL4 de eerste aflevering van het geheel vernieuwde watersportprogramma VaarTV uit. Met het nieuwe format richt VaarTV zich nu ook op jonge mensen die enthousiast gemaakt worden voor verschillende vormen van watersport.

Presentatrices
De vernieuwing heeft niet alleen een totaal ander format opgeleverd, ook de presentatie is vernieuwd. Het nieuwe VaarTV wordt gepresenteerd door Laura Hogendoorn (voorheen reporter WNL en presentatrice NOS Zappweek) en Nadia Palesa (ex- Pow News en ook presentatrices RTL Snowmagazine). Laura en Nadia zijn gepassioneerde watersporters die er alles aan doen om het hun gasten op en rond het water naar de zin te maken. De beeldschone, stoere dames laten met hun gedurfde aanpak de bestaande watersport op haar grondvesten schudden.

Watersportgebieden in Flevoland, de Achterhoek en Limburg
“We hebben prachtige watersportregio’s in Nederland bezocht”, zegt Laura Hogendoorn, 1 van de 2 presentatrices van het programma. “Elke aflevering verkennen we een watersportgebied met een groep avontuurlijke, jonge mensen en maken kennis met de meest uiteenlopende vormen van watersport die in de regio mogelijk zijn. Door de opzet van het programma ontstaat een unieke mix van adrenalinesporten als flyboarden, wakesurfen en parasailen met rustigere vormen als sloepvaren, suppen en kanovaren.” De mooiste watersportgebieden in Flevoland, de Achterhoek en Limburg komen in beeld. Daarnaast wordt er elke aflevering aandacht besteed aan nieuwe boten, producten en andere watersport gerelateerde onderwerpen.

Benieuwd naar de eerste beelden? Volg ons op facebook.com/vaarTV

 

Het totaal vernieuwde ‘VaarTV’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 16 januari tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zondag tussen 14:00 uur en 14:30 uur bij RTL 4.

Over TMG
TMG is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio. TMG heeft een leidende positie op (mobiel) internet en in combinaties van mediumtypen (crossmedia). Ook in video (producties) heeft TMG in Nederland een belangrijke marktpositie. Het medialandschap is volop in beweging. TMG verandert waar mogelijk continu mee om zo merken en mensen te blijven verbinden. TMG is het meest complete mediahuis van Nederland, met mediamerken en -platformen die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl of volg ons op twitter @mediatmg.