Amsterdam,
06
juli
2012
|
10:00
Europe/Amsterdam

Holland Heineken House en Sp!ts slaan handen ineen

Sp!ts haalt het Holland Heineken House naar Nederland. Tijdens de Olympische Spelen in Londen plaatst de redactie dagelijks het leukste nieuws, de kleurrijkste reportages en spraakmakendste foto’s uit het huisbulletin The Daily Dutch van het Holland Heineken House in Sp!ts.

Sp!ts en HEINEKEN Nederland hebben daarvoor een groep van tien studenten en twee docenten van de School voor Journalistiek in Utrecht geadopteerd. Deze enthousiaste club jonge honden produceert in Londen de verhalen, rubrieken en foto’s voor The Daily Dutch en overige (social) mediakanalen van het Holland Heineken House. Een selectie van de beste artikelen wordt doorgeplaatst in Sp!ts. Dit project laat de lezers in Londen en Nederland zien dat het Holland Heineken House meer is dan alleen de vermaarde feesten tijdens huldigingen. En voor de studenten is dit een unieke kans om hun eerste schreden te zetten in de (sport-)journalistiek.

Studenten The Daily Dutch
Foto: Studenten The Daily Dutch

Hoofdredacteur Jan-Jaap de Kloet van Sp!ts is zeer content met de samenwerking. “Nieuws, entertainment en sport zijn de belangrijkste pijlers van Sp!ts. Daarom passen het Holland Heineken House en Sp!ts zo goed bij elkaar. De dagelijkse pagina met het beste van The Daily Dutch zal tot de verbeelding spreken van onze lezers.”

De pagina’s verschijnen in de periode van vrijdag 27 juli tot en met maandag 13 augustus dagelijks in Sp!ts. Dit project maakt deel uit van een grotere samenwerking tussen HEINEKEN Nederland en de Telegraaf Media Groep aangaande de sportzomer van 2012.