Amsterdam,
02
april
2013
|
09:02
Europe/Amsterdam

Inzenden cases Mobile Media & Marketing Awards 2013 geopend

De Mobile Media & Marketing Awards (MMMA) is dé award-show voor de mobiele industrie in Nederland. Tijdens de MMMA worden de beste cases in 4 categorieën beoordeeld en beloond, door een onafhankelijke vakjury.

De MMMA’s worden dit jaar op donderdag 23 mei 2013 in de Beurs van Berlage uitgereikt tijdens Mobile Convention Amsterdam. De MMMA is een initiatief van MobGen en TMG, met als doel succesvolle mobiele initiatieven de aandacht te geven die ze verdienen. De winnaars van vorig jaar waren KLM, Ziggo, Ipawn met Jumbo games, Vodafone en Shell.

Cases MMMA 2013

Voor de MMMA 2013 kunnen vanaf nu cases worden ingezonden door adverteerders, uitgevers, bureaus en andere organisaties. Er kan werk in 4 verschillende categorieën worden ingezonden:

  • Mobile Company of the Year
  • Best Mobile Consumer Platform
  • Best Mobile Business Platform
  • Best Mobile Advertising Platform

Voor iedere categorie is een vakjury samengesteld, bestaande uit drie onafhankelijke (mobiele) experts die op een objectieve manier alle cases beoordelen aan de hand van strenge criteria. Deze vakjury selecteert uit alle inzendingen binnen een categorie maximaal 5 nominaties. Uit deze nominaties kiest de MMMA hoofdjury de uiteindelijke winnaars van MMMA 2013.

Deadline voor de inzendingen is donderdag 9 mei 2013, via www.MMMA.nl.

Kosten voor deelname aan de MMMA zijn €100 , - per case exclusief BTW.

De nominaties worden in de week van 13 mei 2013 bekend gemaakt. Een onafhankelijke hoofdjury kiest uit deze genomineerden de winnaars. De MMMA uitreiking vindt plaats tijdens de Mobile Convention op 23 mei 2013. Toegang tot de MMMA uitreiking is gratis maar u moet zich wel voor het evenement aanmelden.

Voor meer informatie: www.MMMA.nl.