Amsterdam,
08
februari
2012
|
12:58
Europe/Amsterdam

It Sil Heve, wij zijn er klaar voor! U ook?

15 Jaar geleden in ’97 werd de laatste Elfstedentocht gereden. Nu, in 2012 ziet het er naar uit dat hij er weer gaat komen. Wij zijn er klaar voor! U ook? Naast alle verhalen die wij al dagelijks op de voorpagina’s van De Telegraaf en Sp!ts brengen, zijn er nog meer mogelijkheden voor u om op in te haken!

Afhankelijk van wanneer de Elfstedentocht gaat plaatsvinden hebben wij 3 mogelijkheden uitgewerkt. In alle gevallen brengt De Telegraaf twee specials en zet Sp!ts de gehele editie in het teken van de tocht. Daarnaast is er dagelijks een redactioneel Umfeld waar u bij kunt staan en is het tevens mogelijk om online in te haken op de speciale Elfstedentochtsectie of pre-rolls bij de videoflitsen te plaatsen.
Bekijk hier meer informatie over de advertentiemogelijkheden.
Daarom inhaken:

  • Grote gebeurtenissen: hogere oplage, meer bezoek en hoger bereik.
  • De gebeurtenis is top-of-mind: betere verwerking en herinnering van informatie.
  • Meeliften op betrokkenheid en levendigheid: positief effect op merkimago.
  • Uit Reclame Reactie Onderzoek blijkt: inhakers worden vaker bekeken, gelezen, herkend en hoger gewaardeerd dan vergelijkbare gewone advertenties.
  • Alle inhakers worden door bureau consumenten onderzoek onderzocht.

Meer informatie of reserveren?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager of onze binnendienst.

Voor reserveren geldt: wees er snel bij! De eerste adverteerders die hun advertenties definitief boeken in minimaal 2 van de 4 speciale edities ontvangen een mooie prijs!

U kunt uiteraard ook alvast een optie nemen, neem hiervoor direct contact op met uw accountmanager of onze binnendienst:

 

informatie@telegraafmedia.nl

 

020. 585 9100