Amsterdam,
29
april
2010
|
14:36
Europe/Amsterdam

JAAP.NL 100% eigendom van Telegraaf Media Nederland

Vandaag zijn de 50% aandelen in JAAP.NL B.V. die nog niet in eigendom van Telegraaf Media Nederland waren door de curatoren van DSB Beheer verkocht aan Telegraaf Media Nederland.

Hiermee heeft Telegraaf Media Nederland de nummer twee huizensite van Nederland in handen en verstevigt haar positie op de markt voor huisadvertenties.

Hans Voorn, directeur van JAAP.NL: “We zijn erg blij met deze overname die mogelijkheden biedt voor JAAP.NL om de site te verrijken door de aanwezige kennis en expertise binnen Telegraaf Media Nederland op regionaal en lokaal gebied. Daarnaast helpt het medianetwerk om de merkbekendheid te verhogen.”
“Gelukkig komt na het faillissement van DSB Bank nu een einde aan een onzekere periode. Vanzelfsprekend hadden wij andere verwachtingen van de samenwerking met DSB. Nu kunnen we ons volledig richten op het succes van JAAP.NL”, aldus Frank Volmer, commercieel directeur Telegraaf Media Nederland.
JAAP.NL staat voor transparantie in de huizenmarkt. JAAP.NL geeft naast standaard informatie over bouwjaar, beschrijving en foto’s van het huis, uitgebreide informatie over huis en omgeving. Zo is ook op de site te lezen of een huis last heeft van geluidshinder, of er veel misdaden worden gepleegd in de buurt en is er de mogelijkheid de hypotheek van de eigenaar op te vragen om te kijken of er onderhandelruimte is.

JAAP.NL is continue op zoek naar nieuwe relevante informatie en heeft recent alle bestemmingsplannen van Nederland bemachtigd en gaat deze beschikbaar stellen. JAAP.NL heeft als enige huizensite in Nederland een zeer succesvolle iPhone app met meer dan 40.000 unieke bezoekers per maand en heeft recent een MSN app gelanceerd. Ook in de toekomst zal JAAP.NL op trends als mobiel en sociale media blijven innoveren.
Maandelijks heeft JAAP.NL ongeveer 750.000 unieke huizenzoekers en 30.000.000 pageviews. (Bron: Google Analytics). De actuele huizenindex van JAAP.NL is 4.950.000 huizen, waarvan 237.000 te koop en 91.000 te huur.