Amsterdam,
23
mei
2011
|
18:07
Europe/Amsterdam

JAAP.NL lanceert iPad app

Huizensite JAAP.NL is sinds vandaag niet alleen met een iPhone app terug te vinden in de App Store van iTunes, maar ook met een iPad HD app. JAAP.NL is het eerste huizenplatform in Nederland dat een dergelijke app aanbiedt.

Het geeft de gebruiker de mogelijkheid om als het ware over de kaart te 'lopen'. De app bepaalt automatisch waar de iPad zich bevindt en geeft vervolgens alle te koop staande woningen in de omgeving weer. Huizen zoeken kan uiteraard ook via de uitgebreide zoekfunctie, waarbij onder andere gezocht kan worden op soort woning, woonoppervlakte en het aantal kamers. Bij iedere gevonden en geselecteerde woning toont de app zeer uitgebreide informatie. Foto's kunnen op volledige schermgrootte bekeken worden, waardoor direct een goed beeld van de woning verkregen wordt. Door middel van een Mijn JAAP account is het mogelijk favoriete huizen op te slaan, zodat deze bij een later bezoek eenvoudig terug te vinden zijn via zowel de iPad app als de reguliere website. 

Sinds de overname eerder dit jaar van Huizenzoeker.nl door moederbedrijf Telegraaf Media Nederland zijn op JAAP.NL veruit de meeste koopwoningen online terug te vinden. Door de lancering van de iPad app hoopt JAAP een nog groter publiek te kunnen bedienen. De app kost € 3,99.