Amsterdam,
04
oktober
2013
|
09:00
Europe/Amsterdam

JAAP.NL lanceert nieuwe website

Huizensite JAAP.NL is in een nieuw jasje gestoken. Het technische team van JAAP.NL heeft maanden gewerkt aan het redesign van de website en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Met het redesign zet JAAP.NL een nieuwe standaard met betrekking tot de visuele aspecten van woningsites. De website heeft een nieuwe, frisse, moderne look met een professionele uitstraling. De homepage heeft een visuele achtergrond en de vernieuwde resultatenpagina geeft het tonen van huizen een nieuwe dimensie.

Verbeteringen
Naast het feit dat de website een innovatieve uitstraling heeft gekregen, zijn er ook de nodige verbeteringen met betrekking tot de gebruiksvriendelijkheid van de site doorgevoerd. Zo is de zoekfunctie van JAAP.NL ruimschoots uitgebreid. Wanneer men op de nieuwe website een postcode intypt, wordt direct de straat die bij de postcode hoort zichtbaar. Kortom, het nieuwe JAAP.NL is mooier, sneller en gebruiksvriendelijker!

Goede samenwerking
Manager Rudy Uijtenhaak zegt trots te zijn op het resultaat van de nieuwe website. “Het team van JAAP.NL heeft in goede samenwerking met het Product Team van TMG gezorgd voor een eigentijdse website waarin zowel het gemak voor de huizenzoeker als de adverteerder nog meer centraal komt te staan. Dat is een groot compliment waard.”

Over JAAP.NL
JAAP.NL is de nummer 2 huizensite van Nederland. De site bereikt maandelijks zo’n 1 miljoen unieke bezoekers en kenmerkt zich vanwege het zeer ruime aanbod aan woningen en het feit dat de site geheel onafhankelijk is. De website omvat het totaal aanbod van huizen in Nederland. JAAP.NL speurt hiertoe niet alleen het aanbod van alle georganiseerde makelaars (NVM, LVM en VBO) op internet af maar ook het aanbod van onafhankelijke makelaars via hun eigen websites. Tevens hebben particulieren op de website de mogelijkheid om zelf een woning te verkopen of verhuren. JAAP.NL is een toegankelijke site met vele selectiemogelijkheden waardoor men eenvoudig gericht kan zoeken. De presentatie is professioneel, overzichtelijk en compleet. JAAP.NL is onderdeel van Telegraaf Media Groep.