Amsterdam,
04
november
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

Jobswap binnen TMG tijdens Check Je Werkstress Week

In het kader van de Check je Werkstress Week, georganiseerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, vragen Vacaturekrant.nl en Radio Veronica aandacht voor het onderwerp werkstress. De beide titels van Telegraaf Media Groep (TMG) doen vandaag mee aan het thema ‘Check je Werkplezier’ met een jobswap.

Vacaturekrant.nl en Radio Veronica willen het onderwerp werkstress in Nederland graag op de agenda zetten en doen daarom mee aan de themadag ‘Check je Werkplezier’, waarbij een jobswap op de agenda staat. Vandaag, dinsdag 4 november, ruilen de marketeers Daniëlle Meijer van Radio Veronica en Daniëlla Tuik van Vacaturekrant.nl een dag van werkplek om te kijken hoe het er aan toe gaat bij andere collega’s binnen TMG.

Daniëlle en Daniëlla kijken uit naar hun ruildag. “Plezier en collegialiteit op het werk houden stress ver weg. We werken binnen TMG met zoveel collega’s dat je onmogelijk kunt weten waar iedereen zich mee bezig houdt. Met deze actie willen we laten zien dat het goed is om je af en toe te verdiepen in het werk van je collega’s zodat je elkaar beter begrijpt en elkaar weet te vinden!“

Inhoud jobswap
Bij Radio Veronica zal Daniëlla een kijkje nemen in de studio bij DJ Lindo Duvall, zich bezighouden met het samenstellen van de ‘Werkdag top 5’ en aanschuiven bij de audio vormgever. Daniëlle wordt bij Vacaturekrant.nl ontvangen in het hoofdgebouw van TMG waar ze een rondleiding krijgt, brainstormt over de nieuwe campagne en een kijkje neemt in de studio bij TMG waar de radiocommercial wordt opgenomen.

Tijdens deze dag zijn de bevindingen van beide dames te volgen op Twitter: #jobswapTMG