Amsterdam,
22
februari
2013
|
09:00
Europe/Amsterdam

Joop van den Ende Theaterproducties en Melvin Produkties presenteren i.s.m. De Telegraaf – Holland zingt Hazes

Op 15 en 16 juni presenteren Joop van den Ende Theaterproducties en Melvin Produkties i.s.m. De Telegraaf: Holland zingt Hazes. Holland zingt Hazes is een meezing concert voor iedereen en vindt plaats in de Ziggo Dome.

Holland zingt Hazes, waaraan Rachel Hazes als coproducent haar medewerking verleent, is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Het concept is deels uitgewerkt i.s.m. TMG, uitgever van De Telegraaf. Het idee voor het concert is geboren uit het succes van de Hazes musical. Onder begeleiding van een grote live band zullen Nederlandse artiesten de meest succesvolle nummers van André Hazes ten gehore brengen.

“Mijn relatie met De Telegraaf gaat terug tot mijn beginjaren als theater- en televisieproducent. Ik zie de huidige samenwerking met TMG voor Holland zingt Hazes als een moderne, nieuwe stap in onze relatie. TMG is een sterke partij om ervoor te zorgen dat onze Hazes-concerten in print en online de aandacht van een breed publiek krijgen.” aldus Joop van den Ende.

De campagne gaat vandaag van start en kaarten voor Holland zingt Hazes zijn vanaf vandaag beschikbaar.