Amsterdam,
02
september
2013
|
14:59
Europe/Amsterdam

Laat de dag maar komen met Sp!ts

Sp!ts wil haar lezers elke dag een goed gevoel geven. Dat zie je terug in de nieuwe campagne van Sp!ts die vandaag van start is gegaan op TV, Radio en natuurlijk in Sp!ts. De vrolijke commercial ‘Laat de Dag Maar Komen’ vind je in dit bericht.

Met de overname van Metro werd ook de keuze gemaakt om Sp!ts en Metro scherper te positioneren t.o.v. elkaar. Door de beide titels zich duidelijker van elkaar te laten onderscheiden willen we de voorkeur bij de lezer voor één van de twee titels stimuleren.

Een half volle kijk op het leven
Een uitgebreid lezersonderzoek gaf al richting voor de accenten voor Sp!ts en Metro. In Sp!ts vind je meer op het gebied van entertainment en het nieuws in Sp!ts zal vooral over de leuke kant van het leven gaan. Sp!ts richt zich op een doelgroep die breed is; in de leeftijd van 18 tot 44 jaar, maar die vooral ‘jong’ in het leven staat. Natuurlijk blijft Sp!ts een krant die ook het echte nieuws blijft brengen, maar het glas kan half vol of half leeg zijn. Sp!ts kiest voor de half volle kijk op het leven.

Lucky  Fonz III
Met reclamebureau Kokoro is gekozen voor een nieuwe frisse campagne met als onderliggend thema dat we de Sp!ts lezer elke dag een goed gevoel willen geven. Sp!ts heeft met Lucky Fonz III, bekend van o.a. zijn regelmatig optreden in De Wereld Draait Door, een jonge artiest gevonden die dit gevoel perfect kan overbrengen. Hij maakte een song die ontzettend blijft hangen en een animatie die je erg vrolijk maakt. Laat de dag maar komen!